HTML

namhanman, a Korea-fan

Namhanman meets Korean popular culture. Namhanman is based in Budapest, Hungary. Contact: namhanman@gmail.com /// Célkeresztben a dél-koreai popkultúra (kiváltképp a filmművészet). Hírek és villámkritikák a Koreai Köztársaság (Daehan Minguk) mozgóképtermésének gyöngyszemeiről.

Utolsó kommentek

A nap koreai szava

2007.11.29. 02:02 namhanman

Son Ye-jin

 Az 1982-es születésű Son Ye-jin generációja egyik legfigyelemreméltóbb üdvöskéje, aki nem csupán kivételes szépségével tűnt ki kortársai közül: legnagyobb erénye, hogy tehetsége szabadon konvertálható -- nem csupán vegytiszta komikaként jeleskedik (Crazy first love, Art of seduction), de a drámai szerepekben is kivételesen erős jelenléttel bír (A moment to remember, April snow), ekként pedig joggal válhat kedvenccé a koreai filmek szerelmeseinek körében.

Galéria

3 komment

Címkék: színésznők


A bejegyzés trackback címe:

https://namhanman.blog.hu/api/trackback/id/tr48246224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beyonder 2007.12.02. 13:43:56

Hmmmmm. Csinos. Már csak valami jó szerep hiányzik.

btw: a koreai nők a "valóságban" is ilyen furcsa hangsúllyal beszélnek? (Mármint: a szóvégi magánhangzót megnyújtva, a hangsúlyt felemelve?)

namhanman 2007.12.02. 15:03:16

Igen -- és ez nemcsak a nőkre jellemző.
süti beállítások módosítása