HTML

namhanman, a Korea-fan

Namhanman meets Korean popular culture. Namhanman is based in Budapest, Hungary. Contact: namhanman@gmail.com /// Célkeresztben a dél-koreai popkultúra (kiváltképp a filmművészet). Hírek és villámkritikák a Koreai Köztársaság (Daehan Minguk) mozgóképtermésének gyöngyszemeiről.

Utolsó kommentek

A nap koreai szava

2008.09.27. 16:17 namhanman

Filmbemutató: My dear enemy (Lee Yoon-ki, 2008), Modern boy (Jeong Ji-woo, 2008)

A My dear enemy-t most csütörtökön mutatták be Szöulban, rendezője a This charming girl-t és az Ad-lib night-ot jegyző Lee Yoon-ki, főszereplői pedig az állapotos Jeon Do-yeon és a felívelő karrierű Ha Jung-woo (lásd Kim Ki-duk Time-jának főszereplőjeként vagy a The chaser gyilkosaként). Jeon Do-yeon egy munkanélküli, harmincas nőt alakít, aki vissza akarja szerezni az ex-barátjának kölcsönadott 1000 dollárt.

A Modern boy koreai premierje október 2-án lesz, rendezője a hihetetlenül erős Happy endért felelős Jeong Ji-woo, főszereplői pedig Park Hae-il (Rules of dating, The host) és a mindig ragyogó Kim Hye-soo (Tazza, Kick the moon). A japán megszállás alatt játszódó történetben a főhőst megformáló  Park Hae-il-t akarata ellenére behálózza a koreai japánellenes mozgalom.

Szólj hozzá!

Címkék: trailer


A bejegyzés trackback címe:

https://namhanman.blog.hu/api/trackback/id/tr62684578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása