HTML

namhanman, a Korea-fan

Namhanman meets Korean popular culture. Namhanman is based in Budapest, Hungary. Contact: namhanman@gmail.com /// Célkeresztben a dél-koreai popkultúra (kiváltképp a filmművészet). Hírek és villámkritikák a Koreai Köztársaság (Daehan Minguk) mozgóképtermésének gyöngyszemeiről.

Utolsó kommentek

A nap koreai szava

2011.06.30. 10:00 namhanman

Shinshoku Fever #7

És már itt is van a Shinshoku Fever hetedik, nyári kiadása! A lelkesedés apadhatatlan, a k-pop pörög, a nagyközönség mulat. A magam részéről pehelykönnyű nyári slágereket kérvényeztem Fuxynál, úgy mint DJ DOC -- I'm a Guy Like This, 2PM -- Hands Up meg Big Bang -- Hands Up (nocsak!). A dátum július 8., a helyszín pedig a már megszokott Tündérgyár (Budapest, IX. kerület, Tűzoltó utca 22). További részletek az esemény honlapján, valamint a Facebook oldalán.

Promó videó:
 

Szólj hozzá!

Címkék: hírek


A bejegyzés trackback címe:

https://namhanman.blog.hu/api/trackback/id/tr533026158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása