HTML

namhanman, a Korea-fan

Namhanman meets Korean popular culture. Namhanman is based in Budapest, Hungary. Contact: namhanman@gmail.com /// Célkeresztben a dél-koreai popkultúra (kiváltképp a filmművészet). Hírek és villámkritikák a Koreai Köztársaság (Daehan Minguk) mozgóképtermésének gyöngyszemeiről.

Utolsó kommentek

A nap koreai szava

2011.12.23. 13:47 namhanman

Koreai filmklub január 5-én!

Az új évre tekintettel egy egészen különleges, a nézői elvárásokat térdből elkaszáló mozival jelentkezik az Örökmozgó mozi koreai filmklubja: január 5-én 20:30-kor Song Hae-seong Failan (파이란, 2001) című rendhagyó szerelmesfilmjét vetítjük, amely úgy tud szívszaggató lenni, hogy soha nem találkozik benne egymással a főhős pár (az Oldboyban megismert Choi Min-shik és a hongkongi származású, gyönyörű Cecilia Cheung). A Failan bravúros ügyességgel beszéli el az éteri tisztaságú, kínai címszereplő és az önsorsrontó, pitiáner gengszter közötti tragikus szerelmet. Song Hae-seong alkotása annál hatásosabb, minél kevesebbet tud róla a potenciális néző.

A filmet eredeti koreai hanggal és magyar felirattal vetítjük, a belépés pedig felnőtteknek 600, diákoknak 450, míg nyugdíjasoknak 300 forint lesz. Facebookon jelezhettek, ha jöttök.

Trailer:

Szólj hozzá!

Címkék: hírek


A bejegyzés trackback címe:

https://namhanman.blog.hu/api/trackback/id/tr873491056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása