HTML

namhanman, a Korea-fan

Namhanman meets Korean popular culture. Namhanman is based in Budapest, Hungary. Contact: namhanman@gmail.com /// Célkeresztben a dél-koreai popkultúra (kiváltképp a filmművészet). Hírek és villámkritikák a Koreai Köztársaság (Daehan Minguk) mozgóképtermésének gyöngyszemeiről.

Utolsó kommentek

A nap koreai szava

2007.12.24. 02:03 namhanman

Tom Giammarco 2007-es koreai top 10-e

Hadd mutassam be ezt a kiváló amerikai urat: 1995 óta él Dél-Koreában, a tett színhelyén követte nyomon a dél-koreai mozi felemelkedését, amúgy egyetemi oktató, a koreanfilm.org kolumnistája, valamint a hiánypótló, kivételesen értékes Seen in Jeonju címre hallgató koreai filmes blog tulajdonosa.

Az idei év kedvenc dél-koreai mozgóképeiről a Seoul magazine kurrens számában nyilatkozott: mutatom (a csatolmányra kattintva ingyenesen letölthető pdf-ben a teljes folyóirat, érdemes végiglapozni, a hivatkozott írás  az 55-56. oldalon található).

Egyébként elnézést a hevenyészett frissítésekért, bekavar egy kissé a vizsgaidőszak, de hamarosan lesz itt minden jó, például kritika a szívemnek legkedvesebb dél-koreai filmről (Christmas in august), no meg a beígért A tale of two sistersről, továbbá tervezek egy hosszabb elmélkedést az angol nyelven hozzáférhető koreai mozis szakirodalomról és azok szerzőiről.

Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!

1 komment

Címkék: hírek


A bejegyzés trackback címe:

https://namhanman.blog.hu/api/trackback/id/tr15273814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása