HTML

namhanman, a Korea-fan

Namhanman meets Korean popular culture. Namhanman is based in Budapest, Hungary. Contact: namhanman@gmail.com /// Célkeresztben a dél-koreai popkultúra (kiváltképp a filmművészet). Hírek és villámkritikák a Koreai Köztársaság (Daehan Minguk) mozgóképtermésének gyöngyszemeiről.

Utolsó kommentek

A nap koreai szava

2008.10.10. 15:56 namhanman

Nézzünk koreai romantikus komédiákat!

Véleményem szerint a három legjobb új generációs dél-koreai romantikus komédia a My sassy girl, a Singles és az Art of seduction. Ezek közül a Singles sajnos nem érhető el online streaming formában, ezért aztán a hasonlóképp emlékezetes Marrying the mafia-széria első részével pótolnám azt.

Innen már csak egy kattintás szükségeltetik a filmek angol feliratos, online nézhető változataihoz, jó mulatást kívánok:

My sassy girl

Art of seduction

Marrying the mafia 1.

2 komment

Címkék: online streaming


A bejegyzés trackback címe:

https://namhanman.blog.hu/api/trackback/id/tr6707246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

halas · http://azsiamajom.extra.hu/ 2008.10.10. 18:10:25

jo kis top3 :)
en nem is tudnek valasztani ha most kellene, jo hogy te igy tudod a kedvenceket.
remelem nem baj hogy ennyiszer hozzaszolok, a koerai filmek nekem is a kedvenceim,
amugy azt hittem lesz legalabb egy Bong Tae-gyu film, szerintem o a legjobb ferfi komikus ma koreaban.
noi pedig a mar korabban emlitett Kim Ha-neul

namhanman · http://namhanman.blog.hu 2008.10.10. 19:42:40

Üdv halas,

ne viccelj, örülök, hogy van, aki egyáltalán kommentel:) Bong Tae-gyu tényleg jó, én komikus szerepkörben a When romance meets destiny-ben és a See you after schoolban láttam, a Sunday Seoul-t és a 2 faces of my girlfriendet pótolnom kell. Mellesleg drámai szerepben is erős (lásd A good lawyer's wife)
süti beállítások módosítása