HTML

namhanman, a Korea-fan

Namhanman meets Korean popular culture. Namhanman is based in Budapest, Hungary. Contact: namhanman@gmail.com /// Célkeresztben a dél-koreai popkultúra (kiváltképp a filmművészet). Hírek és villámkritikák a Koreai Köztársaság (Daehan Minguk) mozgóképtermésének gyöngyszemeiről.

Utolsó kommentek

A nap koreai szava

2009.08.27. 23:06 namhanman

Az angol nyelvű koreai filmes oldalakról

Kedvenc honlapom, a koreanfilm.org már évek óta haldoklik, erre most bezárja blogja kapuit Mark Russell, a Pop goes Korea című igen informatív kötet szerzője (a Kaijushakedown blog szerzőjét,  az impresszív felkészültségű Grady Hendrixet a Variety Asia Online leépítésekor küldték el, azután a koreai filmmel is foglalkozó Kung Fu Cult Cinema is kifulladt.) A frontot gyakorlatilag egyedül  a hozzám hasonlóan rapszodikusan postoló Tom Giammarco, az évente egyszer-egyszer feltűnő, de akkor nagyot szóló Twitchfilmes X, meg a lunaparkos luna 6 tartja.

Komolyan gondolkodom rajta, hogy indítani kéne egy kizárólag dél-koreai filmekkel foglalkozó, angol nyelvű blogot. A profil mondjuk lehetne az, hogy írok az aktuális DVD-megjelenésekről (ha már a teleportálás képessége híján nem tudok nyilatkozni a kurrens szöuli mozipremierekről). A linket széthinteném néhány ismertebb fórumon meg honlapon (Darcy biztos szívesen kitenné a koreanfilm.org-os linkek közé), a többi már csak szorgalom meg kitartás kérdése.

Vélemény?

2 komment

Címkék: hírek


A bejegyzés trackback címe:

https://namhanman.blog.hu/api/trackback/id/tr21343114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nofrit 2009.08.30. 18:28:44

Jó ötlet! :)

Kicsit más: hallottál valamit a Koreai Fantázia előadásról? Esetleg Te is láttad?

namhanman 2009.08.30. 19:10:41

Szia Nofrit,

ott voltam, igen, és remek volt^^
süti beállítások módosítása