HTML

namhanman, a Korea-fan

Namhanman meets Korean popular culture. Namhanman is based in Budapest, Hungary. Contact: namhanman@gmail.com /// Célkeresztben a dél-koreai popkultúra (kiváltképp a filmművészet). Hírek és villámkritikák a Koreai Köztársaság (Daehan Minguk) mozgóképtermésének gyöngyszemeiről.

Utolsó kommentek

A nap koreai szava

2010.04.15. 17:24 namhanman

Filmbemutató: The Housemaid (Lim Sang-soo, 2010)

Még nem teljes az idei cannes-i filmfesztivál versenyfilmlistája, de annyi bizonyos, hogy két alkotás is képviseli majd Dél-Koreát (további egy pedig az Un Certain Regard szekcióban). Az egyik Kim Ki-young opus magnumának remake-je (The Housemaid; 하녀), a másik pedig Lee Chang-dong Poetry (시) című munkája: Na Hong-jin (Az üldöző) és Kim Ji-woon (Két nővér) idén bemutatásra kerülő letéteményei (no meg az évfordulós koreai háborús filmek) mellett ezeket a mozikat övezi a legnagyobb várakozás Dél-Koreában. Személy szerint nagyon sokat várok a The Housemaidtől, mert egy fontos auteur rendezi (Lim Sang-soo nem felszínes, hanem belemenős provokátor, lásd The Good Lawyer's Wife, Az elnök utolsó durranása, The Old Garden) a legkiválóbb koreai színészek közreműködésével (Jeon Do-yeon, Lee Jeong-jae, Seo Woo, Yoon Yeo-jeong). Mutatom a trailert:

További jóságok: interjú a rendezővel és a színészekkel a szöuli sajtótájékoztatón, posztergaléria és képek a sajtótájékoztatóról.

Szólj hozzá!

Címkék: trailer


A bejegyzés trackback címe:

https://namhanman.blog.hu/api/trackback/id/tr341924079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása