HTML

namhanman, a Korea-fan

Namhanman meets Korean popular culture. Namhanman is based in Budapest, Hungary. Contact: namhanman@gmail.com /// Célkeresztben a dél-koreai popkultúra (kiváltképp a filmművészet). Hírek és villámkritikák a Koreai Köztársaság (Daehan Minguk) mozgóképtermésének gyöngyszemeiről.

Utolsó kommentek

A nap koreai szava

2008.10.14. 17:42 namhanman

Fan service #2

Jöjjön most további két, szigorúan mérve is eye candy koreai színésznő, akik soha az életbe nem fogják kiérdemelni az érdemes művész címet, mindazonáltal szembarát természetüknél fogva számot tarthatnak érdeklődésünkre. Fent Yoon Eun-hye (The legend of the seven cutter), lent pedig Han Ga-in (Once upon a time in high school) látható.

1 komment

Címkék: színésznők


A bejegyzés trackback címe:

https://namhanman.blog.hu/api/trackback/id/tr94713829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esztokam 2009.06.08. 01:10:48

szerintem Yoon Eun Hye határozottan fejlődik, főleg ha a Seven Cutter-ből indulunk ki. A Coffee Prince-ben már kifejezetten jól játszott. ok, vele nem vagyok túl objektív, mert a kedvencem.
süti beállítások módosítása