HTML

namhanman, a Korea-fan

Namhanman meets Korean popular culture. Namhanman is based in Budapest, Hungary. Contact: namhanman@gmail.com /// Célkeresztben a dél-koreai popkultúra (kiváltképp a filmművészet). Hírek és villámkritikák a Koreai Köztársaság (Daehan Minguk) mozgóképtermésének gyöngyszemeiről.

Utolsó kommentek

A nap koreai szava

2008.11.17. 14:08 namhanman

1 éves a namhanman blog!

Már régóta tartogatom ezt a fejedelmi filmcsemegét, úgy hiszem, méltó a születésnapi ajándék címére. A nagy dél-koreai rendezőtriász tagjaként nevet szerzett Shin Sang-ok leghírhedtebb mozijáról beszélek, amelyet Észak-Koreában készített, miután őt és feleségét elrabolta Kim Jong-il, az északi "trón" akkori várományosa (Kim Ir Szen 1994-ben hunyt el). A Bulgasari (Pulgasari, 1985) a japán Godzilla-filmek ideológiai hátszéllel megtámogatott, vörös változata, amelyben a címszereplő fémevő óriásszörny mai szemmel nézve roppant mókás pusztítását követhetjük figyelemmel.

Íme e különlegesség, angol felirattal ellátva, jó szórakozást hozzá! Most pedig stílszerűen felbontok egy üveg sojut^^

1 komment

Címkék: online streaming


A bejegyzés trackback címe:

https://namhanman.blog.hu/api/trackback/id/tr36773642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LÁSZLÓ 2008.11.18. 00:35:06

HÚÚÚ! Olvastam már erről a filmről.
Azt azért kétlem, hogy rosszabb a 3 ninjánál. Fix, hogy a pasas nagyon ismerte a kommunizmust és a kapi- talizmust.
süti beállítások módosítása