HTML

namhanman, a Korea-fan

Namhanman meets Korean popular culture. Namhanman is based in Budapest, Hungary. Contact: namhanman@gmail.com /// Célkeresztben a dél-koreai popkultúra (kiváltképp a filmművészet). Hírek és villámkritikák a Koreai Köztársaság (Daehan Minguk) mozgóképtermésének gyöngyszemeiről.

Utolsó kommentek

A nap koreai szava

2009.02.05. 02:58 namhanman

Girls' Generation: Gee

Nem halogathatjuk tovább a Sonyeo Shidae (aka. SNSD, aka. Girls' Generation) névre hallgató 9 tagú lánycsapat bemutatását, tekintve, hogy eleddig róluk szól az idei év koreai popzenéje, másként szólva az SM Entertaiment újfent tehetséggel beletenyerelt a közepébe. Január elején megjelent minialbumuk címadó dala (Gee) folyamatosan a toplista élén található, s noha a szám körüli hisztéria egyelőre még nem konkurál a Wonder girls Tell me című szerzeményével, a hardcore rajongók között most is találhatunk elhivatott táncosokat, illetve a kedvenc bandatagra fókuszáló amatőr felvételeket. Legbiztonságosabb hang nélkül követni az alábbi koncertanyagot, mivel a hölgyek nem tudnak énekelni, mindazonáltal  szigorúan mérve is szerfelett szembarát teremtések.

2 komment

Címkék: offtopic


A bejegyzés trackback címe:

https://namhanman.blog.hu/api/trackback/id/tr6923721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beyonder 2009.02.05. 22:14:49

Nem tudtam időben kikapcsolni a hangot... :(

1csepp 2010.03.31. 15:44:38

Szerintem nem olyan rosszak ők, azon kívül hogy formásak. ;) Nemrég megjelent Run Devil Run c. számuk és a klip is nagyon tetszetős szerintem. :)
süti beállítások módosítása