HTML

namhanman, a Korea-fan

Namhanman meets Korean popular culture. Namhanman is based in Budapest, Hungary. Contact: namhanman@gmail.com /// Célkeresztben a dél-koreai popkultúra (kiváltképp a filmművészet). Hírek és villámkritikák a Koreai Köztársaság (Daehan Minguk) mozgóképtermésének gyöngyszemeiről.

Utolsó kommentek

A nap koreai szava

2010.05.31. 16:00 namhanman

Hajrá Dél-Korea! 대한민국 화이팅!

Ugye mindenki Dél-Koreának szurkol a június 11-én kezdődő foci vb-n?^^

Nem lesz egyszerű, de jó teljesítménnyel az argentinok mögött másodikként továbbjuthat a Red Devilsnek (붉은 악마) becézett csapat. (A hivatalos rajongói klubjukat is így nevezik.)

Találtam egy magyar blogot, amely Dél-Korea vb szereplésével foglalkozik, ajánlom szíves figyelmetekbe! A legutóbbi bejegyzést én ihlettem:)

1 komment

Címkék: hírek


A bejegyzés trackback címe:

https://namhanman.blog.hu/api/trackback/id/tr372045077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FaberK_ 2010.06.02. 13:30:20

Csatlakozz a koreai csapathoz az index fórum Foci VB 2010 Góltotó topikjában ( forum.index.hu/Article/showArticle?t=9110465 )!
Az alap tippjáték mellett a kialakult csapatokkal lejátszuk a magunk foci VB-jét. Részletek a topikban!
süti beállítások módosítása