HTML

namhanman, a Korea-fan

Namhanman meets Korean popular culture. Namhanman is based in Budapest, Hungary. Contact: namhanman@gmail.com /// Célkeresztben a dél-koreai popkultúra (kiváltképp a filmművészet). Hírek és villámkritikák a Koreai Köztársaság (Daehan Minguk) mozgóképtermésének gyöngyszemeiről.

Utolsó kommentek

A nap koreai szava

2011.03.02. 14:54 namhanman

namhanman goes international!

A Koreai Köztársaság hivatalos honlapja idén januárban egy The Korea Blog névre hallgató oldalt indított, amelyet a dél-koreai Kulturális, Sport és Turisztikai Minisztériumhoz tartozó Koreai Kulturális és Információs Szolgálat üzemeltet. Az itt meghirdetett pályázat alapján bekerültem azon 42 blogger közé, akiknek a bejegyzéseit szerepeltetni fogja a 40 000-es olvasóközönséggel rendelkező The Korea Blog. Ez praktikusan azt jelenti, hogy mostantól kétnyelvűsödik a namhanman blog, illetve igyekszem rákoncentrálni a hallyu magyarországi vonatkozásaira.

I was selected as an official blogger for The Korea Blog, henceforth I will write bilingual posts concentrating on the reception of hallyu in Hungary. KBS World reported that The Korea Blog drew 40 000 foreign visitors since its establishment in January 2011. It's such a great honor to write for them!

4 komment

Címkék: hírek news


A bejegyzés trackback címe:

https://namhanman.blog.hu/api/trackback/id/tr562704235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wannee/mayaa/du/ yaru (törölt) 2011.03.03. 05:03:06

Gratulálok! Lesz majd koreai nyelvű változat is? :)

esztokam 2011.03.03. 14:41:11

Ennek nagyon örülök! Gratulálok!
Valamiért az az érzésem, ha te nem lennél és nem harcolnál a koreai filmek elismertetéséért itthon, akkor sokkal lassabban haladnának a dolgok!
Remélem sokan fognak olvasni!

namhanman 2011.03.03. 23:53:34

Köszi szépen, aranyosak vagytok. Koreai nyelvűt nem tervezek:)
süti beállítások módosítása