HTML

namhanman, a Korea-fan

Namhanman meets Korean popular culture. Namhanman is based in Budapest, Hungary. Contact: namhanman@gmail.com /// Célkeresztben a dél-koreai popkultúra (kiváltképp a filmművészet). Hírek és villámkritikák a Koreai Köztársaság (Daehan Minguk) mozgóképtermésének gyöngyszemeiről.

Utolsó kommentek

A nap koreai szava

2012.07.24. 15:22 namhanman

끝. THE END

Búcsúzom, véget ér ez a blog. Mint láttátok, az év elejétől már nem voltak bejegyzések, mert januártól minden nap teljes munkaidőben foglalkoztam a koreai kultúrával a Koreai Kulturális Központban. Korábban ez a blog szolgált arra, hogy félretegyem a más tárgyú tennivalóimat és Koreával foglalkozzak. Januártól ez megváltozott. Szeptembertől pedig még inkább más lesz a helyzet, ugyanis 3 évre Koreába költözöm, hogy folytassam a tanulmányaimat.

Publikálni ezek után is fogok (a tervek szerint angolul egyre többet), és valószínűleg negyedévente/fél évente ezeket közzé is fogom itt tenni, de a továbbiakban már nem írok ebbe a blogba.

Minden Olvasónak köszönöm a figyelmet! A blog nem tűnik el, az archívumot továbbra is lehet majd böngészni.

Minden jót Nektek! 안녕히 계세요!

namhanman.blog.hu (2007. november 17. - 2012. július 24.)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://namhanman.blog.hu/api/trackback/id/tr104675207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása