HTML

namhanman, a Korea-fan

Namhanman meets Korean popular culture. Namhanman is based in Budapest, Hungary. Contact: namhanman@gmail.com /// Célkeresztben a dél-koreai popkultúra (kiváltképp a filmművészet). Hírek és villámkritikák a Koreai Köztársaság (Daehan Minguk) mozgóképtermésének gyöngyszemeiről.

Utolsó kommentek

A nap koreai szava

2009.11.17. 20:15 namhanman

2 éves a namhanman blog!

Hát ezt is megéltük, járóképes csecsemőkorba léptünk, ünnepeljük e jeles eseményt az Iris öt legjobb magyar vonatkozású jelenetével!

1. Elegáns utalás a '89-es magyar határnyitásra!  Velejéig cool Budapest-montázs! Lee Byung-hun a Hősök terénél taxizik! Merénylet az Országos Széchényi Könyvtár udvarán! Menekülés kisföldalattival! Pirotechnikai bemutató egy MÁV-hangárban! Flashback: a Yonsei egyetem campusa menő!


2. Kim Tae-hee 05:10-től gulyáslevest eszik Lee Byung-hun és Jeong Joon-ho társaságában! Autentikus kenyér-mártogatás! Fun fact #1: 08:20-tól a háttérben Dia barátosném és Váradi Gábor producer látható! Fun fact #2: a filigrán Kim Tae-hee étvágya legendás!



3. Vallomás a balatonarácsi vasútállomás előtt (05:26)! Hihetetlen izgalmak! Ármány és szerelem!


4. Szöktetés a Festetics-kastélyból! A magyar statiszta, aki azt mondja: "állj!" Hipermodern kémkütyük! Autós üldözés a Balaton-partnál!


5. Végezetül elhinteném a válogatás csimborasszóját, e tökéletességet: leleplezés a Nyugati pályaudvaron (03:45-től)! Lee Byung-hun MÁV-jegyet vásárol! Az észak-koreai ügynök (Kim Seung-woo), aki magyarul gajdol! ("Diplomata vagyok! A gyilkos után futottam!") A gyártásvezető, aki azt mondja a statisztáknak: "tessék kiabálni!" Lángba boruló szerető! (főcímdal: Baek Ji-young: 잊지 말아요) Autós üldözés a Nagykörúton!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: exkluzív


A bejegyzés trackback címe:

https://namhanman.blog.hu/api/trackback/id/tr591532720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása