HTML

namhanman, a Korea-fan

Namhanman meets Korean popular culture. Namhanman is based in Budapest, Hungary. Contact: namhanman@gmail.com /// Célkeresztben a dél-koreai popkultúra (kiváltképp a filmművészet). Hírek és villámkritikák a Koreai Köztársaság (Daehan Minguk) mozgóképtermésének gyöngyszemeiről.

Utolsó kommentek

A nap koreai szava

2008.05.07. 22:25 namhanman

Vigyázat! Audio terror!

Hogy miért nem érdemes foglalkozni a Kpoppal (koreai popzene), annak szemléltetésére álljon itt a következő bénító rettenet. (A kattintásért felelősséget nem vállalok ^_^)

 

A tavalyi év legnépszerűbb lány- (Wonder girls), illetve fiúbandájának (Big bang) egy-egy esszenciális szerzeményét láthatjuk-hallhatjuk egy live-kombó erejéig. Érdekesség, hogy a Tell me című szám koreográfiája híresebb lett, mint maga a dal, tavaly ősszel mindenki ezt utánozta Dél-Koreában a kisiskolásoktól a középkorúakig, a stewardessektől a  rendőrökig  (van tutorial is hozzá a youtube-on: aki szénné akar röhögtetni néhány ifjú koreai hölgyeményt, annak ajánlom tisztelettel, működik;))

4 komment

Címkék: offtopic


A bejegyzés trackback címe:

https://namhanman.blog.hu/api/trackback/id/tr98459161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gianni7 2008.05.08. 11:02:16

Ha nem nagyon privát, erről lehetne bővebben? Az utolsó mondat felkeltette a kíváncsiságomat :D:D - "aki szénné akar röhögtetni néhány ifjú koreai hölgyeményt, annak ajánlom tisztelettel, működik;)) "

namhanman 2008.05.11. 23:47:35

Ajánlom figyelmedbe a dél-koreai cserediákokat, akad belőlük szép számmal az ELTE BTK-n és a Balassi Bálint intézetben is. Akiket én ismerek, azok a szöuli Hanguk egyetem magyar szakos hallgatói, Erasmussal megtámogatva.

Nihin 2008.07.04. 19:36:14

Eleg szomoru, ha neked ennyi eleg ahhoz, hogy leird a koreai popzenet. De feltetelezek annyit, hogy vagy 50 eloado zenejebe belehallgattal mar, es ez alapjan irtad, amit irtal. A videot pedig csak random peldakent linkelted be. A tanc meg nem lett hiresebb a dalnal. Ha csak tancoltak volna, akkor ez igy megallna a helyet, de mivel mindenki kivulrol fujta a dalt es ez folyt meg a csapbol is, ezert egyenloen allnak. ;)

namhanman · http://namhanman.blog.hu 2008.07.04. 20:40:48

Üdv Nihin, örülök, hogy itt vagy, kilinkelhetnéd a K-popra szakosodott blogodat, én ugyanis, miként megállapítottad helyesen, nem értek hozzá.
süti beállítások módosítása