HTML

namhanman, a Korea-fan

Namhanman meets Korean popular culture. Namhanman is based in Budapest, Hungary. Contact: namhanman@gmail.com /// Célkeresztben a dél-koreai popkultúra (kiváltképp a filmművészet). Hírek és villámkritikák a Koreai Köztársaság (Daehan Minguk) mozgóképtermésének gyöngyszemeiről.

Utolsó kommentek

A nap koreai szava

2009.03.18. 23:05 namhanman

Filmbemutató: Thirst (Park Chan-wook, 2009)

Park Chan-wook új, Thirst című mozijának reklámkampánya eddig jelesre vizsgázott: az első teaserrel egyidőben nyilvánosságra hozták a film poszterét, amelyet provokatív jellege miatt rögtön be is tiltottak Dél-Koreában (a plakát az eredeti címre rímel, amely denevért jelent). A hivatalos premier dátuma április 30., a főszerepben Song Kang-ho (JSA, Secret sunshine) és Kim Ok-bin (Dasepo naughty girls, 1724 geisha house riot), az egyik mellékszerepben pedig Shin Ha-kyunt (Save the green planet, No mercy for the rude) köszönthetjük.


1 komment

Címkék: trailer


A bejegyzés trackback címe:

https://namhanman.blog.hu/api/trackback/id/tr461010908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása