HTML

namhanman, a Korea-fan

Namhanman meets Korean popular culture. Namhanman is based in Budapest, Hungary. Contact: namhanman@gmail.com /// Célkeresztben a dél-koreai popkultúra (kiváltképp a filmművészet). Hírek és villámkritikák a Koreai Köztársaság (Daehan Minguk) mozgóképtermésének gyöngyszemeiről.

Utolsó kommentek

A nap koreai szava

2009.07.29. 10:08 namhanman

namhanman a del-koreai radioban!

안녕하세요, gyorsjelentes kovetkezik Szoulbol: a mokarol annyit, hogy tegnap hajnali 5-kor fejeztuk be a noraebangozast (laza kedd este), volt fogyasztas, a 누나-k szetborultak, amikor elenekeltem nekik a 누난 너무 예뻐-t, ma pedig 4 ora alvas utan a TBS studiojaba voltam hivatalos Eszter jovoltabol (meg egyszer koszonet erte!), akinek az egyik koreai ismerose a lunchtime singalong-on vett reszt versenyzokent. A TBS eFM-en minden nap 12 es 14 ora kozott megy a K-popular cimu musor J-vel (koreai popsztar, ez kisse ciki, de en most hallottam rola eloszor, Gianni kollega irhatna rola egy postot az otakusoundra, hogy kivontasson a butasag mocsarabol^^), aztan mondtak, hogy csinalnak velem egy interjut, mert nem mindennap talalkoznak magyarokkal. Mondom miert ne, volt szo a magyar kajakrol, kedvelt turista helyekrol, koreai zenerol es filmrol, raadaskent meg zeneket is kerhettem (W&Whale, Clazziquai, Rollercoaster), plusz kaptam ajandekba kajakupont, de a legsulyosabb, hogy meg fizettek is erte:) Az interju koreai ido szerint 13:00 korul kerul adasba, ami hajnali 6 orat jelent magyar ido szerint, az "On Air" feliratra kattintva meg lehet majd hallgatni a TBS eFM honlapjan (linket lasd elobb), a musor angol nyelvu.

1 komment

Címkék: exkluzív


A bejegyzés trackback címe:

https://namhanman.blog.hu/api/trackback/id/tr241275141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gianni7 2009.07.29. 18:13:31

A noonáknak a SHINee-s Replay is egy élmény lehetett, de talán stílusosabb lett volna a magyarosch bokatsapkodósch Sorry Sorry. Ha arra egyszer odakint sor kerül, egy videóbeszámolóval igazán megörvendeztethetnéd olvasóidat :D

Ragadtam klaviatúrát, naná, hogy lenyomoztam J-t.
És holnap kelek korán ^^.
süti beállítások módosítása