HTML

namhanman, a Korea-fan

Namhanman meets Korean popular culture. Namhanman is based in Budapest, Hungary. Contact: namhanman@gmail.com /// Célkeresztben a dél-koreai popkultúra (kiváltképp a filmművészet). Hírek és villámkritikák a Koreai Köztársaság (Daehan Minguk) mozgóképtermésének gyöngyszemeiről.

Utolsó kommentek

A nap koreai szava

2010.03.21. 21:10 namhanman

Love & Scream party

Örvendetes tény, hogy bővül az ázsiai muzsikaszóra specializálódótt mulatságok köre: a legújabb versenytárs a Love & Scream névre hallgató kezdeményezés, amelynek rögvest mutatom a hivatalos bemutatkozó szövegét:

A Love & Scream Magyarország első olyan partija, ahol az amerikai R&B mellett, helyet kapnak az ázsiai slágerek is. Középpontban a koreai, japán, illetve egyéb távol-keleti zenék.
Szeretettel fogadunk minden olyan érdeklődőt, akik a legjobb Kpop, Jpop, Cpop, R&B, hip-hop és electro számokra szeretnének bulizni, egy színvonalas helyszínen.

Dj Legacy szolgáltatja a változatos zenéket, a régi kedvencektől, a legfrissebb számokon át a legvadabb remixekig.

Akiket érdekel, hogy milyen is lehet egy amerikai-ázsiai vegyítésű buli, várjuk első partinkra.

Helyszín és időpont:
2010. április 2., péntek, 21H
Before Club, 1094 Budapest, Tűzoltó utca 22.

Az egyik szervező hölgy azt nyilatkozta, hogy a távol-keleti zenék közül a koreai pop lesz túlsúlyban, ekként a szívem meghasadt. Jertek minél többen!

3 komment

Címkék: hírek


A bejegyzés trackback címe:

https://namhanman.blog.hu/api/trackback/id/tr701857740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Psycho Dad 2010.03.26. 18:35:38

Hello,

Tudnál esetleg linkelni pár példa zenét, hogy kb. mi várható?
Még nem volt ilyen partyn. :)

Love and Scream 2010.03.27. 17:37:07

Szia!

Amennyiben van myvip-ed, Love & Scream Party néven találsz klubot ahol vannak feltöltve minta zenék, valamint a loveandscream.blogspot.com/ oldalon a chaten kérnek zenéket folyamatosan. Bármelyikre rákeresel youtube-on, bele tudsz hallgatni.

Psycho Dad 2010.03.28. 01:03:43

Köszi, megnézem őket.
süti beállítások módosítása