HTML

namhanman, a Korea-fan

Namhanman meets Korean popular culture. Namhanman is based in Budapest, Hungary. Contact: namhanman@gmail.com /// Célkeresztben a dél-koreai popkultúra (kiváltképp a filmművészet). Hírek és villámkritikák a Koreai Köztársaság (Daehan Minguk) mozgóképtermésének gyöngyszemeiről.

Utolsó kommentek

A nap koreai szava

2010.10.21. 22:15 namhanman

Koreai filmklub november 3-án!

 

November 3-án (szerda) A csábítás művészete (The Art of Seduction) című szellemes romantikus komédiával jelentkezik az Örökmozgó mozi koreai filmklubja a  már jól megszokott 18 órás időpontban. A belépés ismét díjtalan lesz, a filmet magyar felirattal vetítjük. Bővebben két évvel ezelőtt írtam e moziról, olvassátok el.

A Facebookon jelezhettek, ha jöttök! Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Trailer:

2 komment

Címkék: hírek


A bejegyzés trackback címe:

https://namhanman.blog.hu/api/trackback/id/tr782389797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xingie 2010.10.23. 01:24:16

nem teljesen ide tartozik a kérdésem, de hátha valaki tud válaszolni :)
szóval van-e esély arra, hogy a 71:Into the fire nálunk is látható lesz? nagyon szeretném megnézni szélesvásznon, mert sajnos a laptop képernyője nem adja vissza az igazi hangulatát a filmnek.
előre is köszönök minden infót :)

namhanman 2010.10.24. 14:47:31

@nyam.nyam: Tekintve, hogy milyen ritkán kerül magyar mozikba dél-koreai film, nem sok reményt fűznék hozzá...
süti beállítások módosítása