HTML

namhanman, a Korea-fan

Namhanman meets Korean popular culture. Namhanman is based in Budapest, Hungary. Contact: namhanman@gmail.com /// Célkeresztben a dél-koreai popkultúra (kiváltképp a filmművészet). Hírek és villámkritikák a Koreai Köztársaság (Daehan Minguk) mozgóképtermésének gyöngyszemeiről.

Utolsó kommentek

A nap koreai szava

2010.01.03. 17:27 namhanman

Hírek + muzsikaszó

December elején elfelejtettem kiposztolni, hogy Sólyom László látogatást tett Szöulba, ahol Lee Myung-bak mellett Lee Byung-hunnal is pacsizott -- utóbbiról még a  k-popra szakosodott popseoul.com is megemlékezett. További érdekesség, hogy a Korea Herald szerint azért hívta meg a vacsorára Lee-t, mert a sorozat hatására némileg fellendült a honi turizmus. A jóslatom, úgy tűnik, valóra vált.

Mark Russell, a Pop goes Korea című kötet szerzője (is) nyilatkozott az évtized legjobb dél-koreai filmjeiről.

Végre megjelent a mértékadó Darcy Paquet új könyve.

A nap szerzeménye egy 1964-es felvétel (Ha késel, baj lesz belőle) Dél-Korea első rockbandájának (Add 4) előadásában:

1 komment

Címkék: hírek


A bejegyzés trackback címe:

https://namhanman.blog.hu/api/trackback/id/tr731642326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wictory21 2010.01.10. 13:52:20

Szia!

Csak azért ehhez szólnék hozzá, mert ez a legfrissebb "kiadás".Szeretnék koreaiul tanulni, és szeretném a segítségedet kérni!Örülnék, ha esetleg e-mailben értekezhetnénk.Megírnám az e-mail címem(mivel a tied nem tudom).Nagyon boldog lennék ha ott beszélhetnénk vele.linci88@freemail.hu
süti beállítások módosítása