HTML

namhanman, a Korea-fan

Namhanman meets Korean popular culture. Namhanman is based in Budapest, Hungary. Contact: namhanman@gmail.com /// Célkeresztben a dél-koreai popkultúra (kiváltképp a filmművészet). Hírek és villámkritikák a Koreai Köztársaság (Daehan Minguk) mozgóképtermésének gyöngyszemeiről.

Utolsó kommentek

A nap koreai szava

2007.12.10. 23:11 namhanman

Jön! Jön! Jön!

Nem akármilyen közlendőm van: a Cinetel Ázsia Extrém-sorozata, amely dél-koreai mozikból eleddig 5, diplomatikusan szólva érdektelen darabot számlált, egy egészen kivételes alkotással bővül: aligha lódítunk akkor, ha a hallyu legjelentősebb horrorfilmjének aposztrofáljuk Kim Ji-woon egy ismert koreai népmesén alapuló, méltán világhíres A tale of two sisters-ét. A pontos megjelenési dátum egyelőre ismeretlen, addig is készülődjünk az előrendelésre. Kritika hamarosan.

5 komment

Címkék: hírek


A bejegyzés trackback címe:

https://namhanman.blog.hu/api/trackback/id/tr37259844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bobbyperu · http://twitter.com/bobbyperublog 2007.12.11. 23:21:27

én meg megvettem already:) najó, nincs rajta magyar felirat, de csak 24 euro/dupla dvd/még egy pszichiáter is kommentál:))
www.play.com/DVD/DVD/4-/185863/A-Tale-Of-Two-Sisters/Product.html

Brumi 2007.12.17. 14:52:17

Nekem is megvan, de én 10 dollárért vettem, szintén két lemezes kiadásban, persze az extrákon nincs egy kanyi angol felirat se. Remek film, az itthoni megjelenés pedig örvendetes.
süti beállítások módosítása