HTML

namhanman, a Korea-fan

Namhanman meets Korean popular culture. Namhanman is based in Budapest, Hungary. Contact: namhanman@gmail.com /// Célkeresztben a dél-koreai popkultúra (kiváltképp a filmművészet). Hírek és villámkritikák a Koreai Köztársaság (Daehan Minguk) mozgóképtermésének gyöngyszemeiről.

Utolsó kommentek

A nap koreai szava

2009.06.07. 14:17 namhanman

Lee Hyori és a Big Brother

Lee Hyori a kortárs k-pop megkerülhetetlen idolja, valljuk be őszintén, nem a zenéje miatt szeretjük, azt azonban soha nem gondoltam volna, hogy olyan jó arc, mint amilyennek az Off the record című reality showban mutatja magát. Mutatja magát, írom, hisz a valóságshownak az elnevezésével ellentétben semmi köze nincs a valósághoz, mégis, Lee kisasszony viselkedésében, humorában van valami megkapó. Álljon itt most a tavaly sugárzott sorozat első részéből egy részlet, amelynek fürdőszobás jelenete kifejezetten szellemes.

Bónusz videóklip a Red car a legútóbbi albumáról (It's Hyorish), amely ugyan nem lett olyan népszerű, mint a U-go-girl vagy a Hey Mr. Big, mégis érdemes a figyelemre, és nemcsak azért, mert a Hyori in hot pants formula mindig működőképes, hanem mert a  Balatoni láz afféle koreai variánsaként definiálható e dalszerzemény: egyszerű, mint a lejtő, kellően könnyű betanulni, nyáron biztos letolom majd az egyik noraebangban.

2 komment

Címkék: offtopic


A bejegyzés trackback címe:

https://namhanman.blog.hu/api/trackback/id/tr391169218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esztokam 2009.06.08. 01:00:22

ezt a műsort nemrég kezdtem el nézni. szerintem remek.
Akár megjátssza magát, akár nem, a kpop-ban azért tényleg ő az egyik legmeghatározóbb énekesnő (ok, lehet hogy csak nekem)...

namhanman 2009.06.11. 22:02:20

Szia Eszter,

közben ráakadtam a honlapodra, tök jó, külön örülök neki, hogy megdicsérted a blogom^^
süti beállítások módosítása